Wordpress website laten maken amsterdam?

Wij maken voor jouw bedrijf in Amsterdam de beste WordPress website. Met de uitvoering van een uitgebreid dataonderzoek zorgen wij voor een professionele website. Wordpress website laten maken amsterdam. We bekijken de prestaties van jouw website en huidige online marketingactiviteiten. Op basis daarvan zoeken we naar nieuwe online kansen voor jouw bedrijf. En die kansen grijpen we weer aan bij het ontwerp van je website. Wij bouwen zo voor jouw bedrijf in Amsterdam de meest optimale website met de mooiste pagina's.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Wij bouwen de beste WordPress websites voor de regio Amsterdam

Gebouwd voor jou

De stijl van je website hoort aan te sluiten bij je bedrijf en de functionaliteiten ervan bij je product of dienst. Daarom bouwen we voor jouw bedrijf in Utrecht een website op maat.

Doelgroep

WP Brothers houdt bij het bouwen van websites rekening met de doelgroep. We zorgen voor een aantrekkelijke website die veel conversies op zal leveren.

Snel en veilig

Laat je de website voor jouw bedrijf in Utrecht bouwen door WP Brothers, dan ontwikkelen wij een snelle én veilige website.

SEO-proof

Natuurlijk hoort jouw website bovenaan te staan in de SERP! Daarom letten we ook de SEO-vriendelijkheid van je site.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Onze werkwijze

Amsterdam: laat je website bouwen door WP Brothers!

WP Brothers is groot geworden door goede samenwerking. Met experts op verschillende gebieden, zoals design, webontwikkeling en online marketing dragen we zorg voor elk deel van je website. Dat doen we op basis van jarenlange ervaring en een uitgebreide technische kennis. Samen met persoonlijke aandacht voor de klant  zijn dit de ingrediënten voor het bouwen van de beste wordpress websites van Amsterdam en omgeving!

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

UX-design Amsterdam

Wij houden bij het design rekening met de eindgebruiker: wat verwacht jouw doelgroep. Hierdoor zorgen we ervoor dat je bedrijf niet alleen aansluit bij je huisstijl, maar ook bij je (toekomstige) klanten.

Ontwerp

Website bouwen

Development

Onze developers bouwen websites als de beste. Elke functionaliteit die voor jouw bedrijf in Utrecht wenselijk is, kunnen we in code omzetten. We zorgen voor een snelle, veilige en stabiele website.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

We gaan door...

Beheer en onderhoud

Na de livegang zijn we nog niet klaar. We dragen ook erna zorg voor het beheer en onderhoud van je WordPress website. We houden de site technisch up-to-date zonder dat je er omkijken naar hebt.

Beheer

Advertentiecampagnes

Online Marketing

Ook na het bouwen en onderhouden van de website voor jouw bedrijf in Amsterdam gaan we verder voor je. Via trending advertentiecampagnes wordt jouw bedrijf op de kaart gezet.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

Syncen

API's

Wil je dat de gegevens van je website automatisch terecht komen in je systemen voor voorraadbeheer, financiële gegevens en meer? Komt voor elkaar! We koppelen met API's al je software moeiteloos met elkaar. Daardoor kun je efficiënter werken en zijn je gegevens altijd up-to-date.

Toon alle mogelijkheden

WP Brothers - regio Amsterdam

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau in Amsterdam. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

WordPress Website Laten Maken in Amsterdam: Jouw Lokale Expert.

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland, vraagt om digitale oplossingen die even dynamisch en uniek zijn als de stad zelf. Bij WP Brothers, dé website bouwer Amsterdam, begrijpen we dit als geen ander. Wil je een website laten maken in WordPress of een professionele website laten maken Amsterdam-stijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor WP Brothers?

Website laten bouwen Amsterdam in WordPress-stijl: WordPress is niet alleen een platform voor bloggers. Het is een krachtige tool waarmee we een professionele en op maat gemaakte website kunnen laten maken die voldoet aan al jouw wensen. Als WordPress specialist Amsterdam, weten we hoe we mooie websites WordPress-gebaseerd kunnen creëren die zowel functioneel als visueel indrukwekkend zijn.

Veel mensen associëren WordPress nog steeds voornamelijk met blogs, maar dat doet het platform tekort. WordPress heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bijzonder veelzijdig en krachtig instrument voor websiteontwikkeling. En als je op zoek bent naar een responsive website laten maken, dan is WordPress een uitstekende keuze.

Lokaal Begrip

Als echte Amsterdammers en bekende wordpress ontwerper kennen we de ins en outs van de stad. Jouw doelgroep begrijpen is onze tweede natuur. Een webshop bouwen Amsterdam die echt aansluit bij jouw Amsterdamse publiek? Of je nu kiest voor een WordPress site laten bouwen of een webshop laten maken Amsterdam, bij ons ben je aan het juiste adres.

De Kracht van WordPress

WordPress, vaak geassocieerd met WordPress Amsterdam, staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Of je nu kiest voor een WordPress site laten maken of voor een uitgebreidere WordPress website laten bouwen, wij zorgen ervoor dat je website zoekmachinevriendelijk en website laten aanpassen-vriendelijk is.

Naadloze Integraties:

Net zoals de concurrentie aangeeft, kunnen wij je WordPress-website gemakkelijk integreren met andere essentiële tools zoals CRM-systemen, waardoor je bedrijfsvoering soepeler verloopt.

Persoonlijke Benadering:

Of je nu kiest voor een wp website laten maken of een andere oplossing, bij ons ben je geen nummer. We betrekken je actief in het bouwproces. Dit begrijpen wij zo goed omdat we het belang van een goede website maken en professionele website-ontwikkeling in Amsterdam kennen.

Optimale Vindbaarheid:

Een prachtige website is pas waardevol als hij wordt gezien. Wij zorgen ervoor dat jouw site geoptimaliseerd is voor Google, zodat je gemakkelijker je Amsterdamse doelgroep bereikt.

Altijd Up-to-date: Technologie en trends veranderen snel. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website, of je nu kiest voor een WordPress site laten bouwen of een ander platform van onze website ontwikkelaars, altijd up-to-date is met de laatste innovaties.

Conclusie:

Of je nu een start-up, lokaal café, innovatief techbedrijf of creatief bureau in Amsterdam runt, je verdient een online aanwezigheid die net zo sprankelend is als de stad zelf. Bij WP Brothers zijn we meer dan gewoon een web bouwer; we zijn jouw digitale partner. Klaar voor een unieke WordPress website laten maken in Amsterdam? Neem vandaag nog contact op en laten we samen jouw online visie tot leven brengen!

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek