Website bouwen in Zuidplas?

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf in Zuidplas de beste website. Dat doen we door ons te verdiepen in jouw bedrijf en door rekening te houden met jouw wensen. Ons team van designers, developers en marketeers bouwt niet alleen technisch een perfecte website, maar kijkt ook naar de commerciële kant. Zo houden we met het bouwen van een website voor jouw bedrijf in Zuidplas rekening met alle aspecten die je maar kan bedenken.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom laat Zuidplas websites bouwen door WP Brothers?

Custom websites

We verdiepen ons in het business goal en de buyer persona van jouw bedrijf in Zuidplas. Daardoor bouwen een website die perfect past bij jouw doel en doelgroep.

Gericht op conversie

Een website is meer dan een digitaal visitekaartje. Het is de plek waar zaken gedaan worden. Dat maakt het belangrijk dat je website conversiegericht is. De website die wij bouwen zal jouw bedrijf in Zuidplas is dat!

Veiligheid

Safety first! Een website hoort veilig te zijn, zeker als er transacties op plaats vinden zoals bij een webshop. WP Brothers bouwt al jaren stabiele en veilige sites.

SEO-proof

Voor ons is SEO een belangrijk en integraal onderdeel van het bouwen van een nieuwe website. Het is immers belangrijk dat jouw bedrijf in Zuidplas bovenaan in de zoekresultaten verschijnt.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Waarom is jouw bedrijf in Zuidplas het beste af bij WP Brothers?

Onze gedreven en enthousiaste specialisten zetten graag een extra stap om jouw bedrijf in Zuidplas vooruit te helpen. Onze multidisciplinaire aanpak, waarbij designer, developers en marketeers samenwerken maakt dit mogelijk, net als onze technische expertise en jarenlange ervaring. Hierdoor bouwen we de beste WordPress websites in de regio Zuidplas! We combineren kennis van  nieuwe technologische ontwikkelingen met persoonlijke aandacht voor onze klanten.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Design

Op maat voor jouw bedrijf

Voor elke website die we bouwen, gaan we voor een uniek ontwerp. We verdiepen ons in jouw bedrijf, doelgroep en producten en kijken waar online de kansen liggen. Hiermee zorgen we voor een perfecte aansluiting tussen het design van je website en jouw bedrijf in Zuidplas.

Ontwerp

Website bouwen

Webdevelopment

Om een goede website te bouwen zetten onze developers alle ideeën uit de designfase om in code. Welke wensen je ook hebt voor je website, onze developers weten er raad mee. Heeft jouw bedrijf in Zuidplas een uitdaging voor ons?

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API-koppelingen

Integratie van al je systemen

Bij het bouwen van een website, regelen we ook de integratie met andere systemen van jouw bedrijf in Zuidplas. Al je klantgegevens komen zo automatisch in je CRM en bestellen in de webshop kunnen automatisch gekoppeld worden aan je financiële gegevens. Wij staan garant voor een goede verbinding en het beste gebruiksgemak.

Toon alle mogelijkheden

Online Marketing

Meer dan een website

Websites bouwen kunnen we als de beste. Maar er is meer... We helpen je ook met je online marketing, van SEA en social ads!

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Beheer

Na de livegang

Als je website gebouwd is, kunnen wij het beheer en het onderhoud ervan onder onze hoede nemen. Hiermee bespaar je tijd en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Beheer

WP Brothers - regio Zuidplas

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Specialisten op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor jou doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek