Website bouwen in Ridderkerk?

Heb jij voor je bedrijf een website nodig? WP Brothers bouwt de beste website voor jouw bedrijf in Ridderkerk. We verdiepen ons in je business en houden rekening met jouw wensen. Daardoor kunnen we niet alleen een technisch perfecte website bouwen, maar ook een website die aansluit bij jouw huisstijl en doelgroep. Zo krijg je de meest optimale website voor jouw bedrijf in Ridderkerk.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom laat Ridderkerk websites bouwen door WP Brothers?

Perfect voor jouw bedrijf

Wij bouwen custom made websites. We verdiepen ons in het de buyer persona van jouw bedrijf in Ridderkerk. Zo zal je website de doelgroep zeker aanspreken.

Gericht op conversie

Een website wordt steeds meer de plek waar de verkopen plaatsvinden. Dat maakt het belangrijk dat je website bezoekers aanzet tot actie. De website die wij bouwen voor jouw bedrijf in Ridderkerk is daarom conversiegericht.

Snelheid

Een trage laadsnelheid kan ervoor zorgen dat je bezoekers kwijtraakt. Onze technische experts zorgen echter voor een supersnelle website. Zo hebben je bezoekers de meest optimale beleving.

Datagedreven

Voor we een website bouwen, doen we uitgebreid dataonderzoek. Deze data gebruiken we om de nieuwe website nog beter te maken en vooral nog beter aan te laten sluiten bij het gedrag van de doelgroep.

Projecten

Trots op resultaat

Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website. Benieuwd naar onze WordPress projecten?

Projecten waar we trots op zijn

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Waarom laat jouw bedrijf in Ridderkerk zijn website bouwen door WP Brothers?

WP Brothers gaat uit van een multidisciplinaire aanpak waarbij designer, developers en marketeers samenwerken. Samen met onze technische expertise en jarenlange ervaring bouwen we de beste WordPress websites in de regio Ridderkerk! Dit combineren we met veel persoonlijke aandacht voor onze klanten. Je wordt nauw betrokken bij het project en kan op elk moment feedback leveren. Zo voldoet je website zeker aan jouw wensen.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Design

Uniek en herkenbaar

Voor elke website die we bouwen, maken we een uniek design. Hiervoor doen we uitgebreid onderzoek naar jouw bedrijf, doelgroep en product. We sluiten aan bij je huisstijl of ontwerpen een huisstijl voor je. Zo is je bedrijf meteen herkenbaar aan het design van de website. Zo garanderen we de perfecte aansluiting tussen ontwerp en jouw bedrijf in Ridderkerk.

Ontwerp

Website bouwen

Webdevelopment

Na de designfase gaan onze developers aan de slag om je website te bouwen. Welke wensen je ook hebt voor je website, onze developers weten er raad mee. Als jouw bedrijf in Ridderkerk een uitdaging voor ons heeft, dan horen we dat graag.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API-koppelingen

Integratie met je systemen

Bij het bouwen van een website, zorgen we ook voor de integratie met andere software van jouw bedrijf in Ridderkerk. Een koppeling tussen webshop en CRM, een koppeling tussen webshop en voorraad of een koppeling tussen CRM en mailsoftware: alles kan geregeld worden. Wij staan garant voor een goede verbinding en het beste gebruiksgemak.

Toon alle mogelijkheden

Online Marketing

Meer dan een website

Websites bouwen is niet ons enige specialisme. We regelen tevens de online marketing voor je. Met SEA en social ads zorgen we voor meer bezoekers van je website. Ook hier komen ons kwaliteiten terug: datagedreven en conversiegericht.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Beheer

Lanceren... en meer

Een website bouwen is één ding. Maar daarna ben je nog niet klaar. Het is belangrijk dat je website goed beheerd en onderhouden wordt. Uiteraard kunnen wij dat ook voor onze rekening nemen. Onze dienstverlening houdt niet op na de lancering!

Beheer

WP Brothers - regio Ridderkerk

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf in Ridderkerk graag een flinke stap vooruit.

  • Specialisten op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor jou doen?

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02