Website bouwen in Nieuwegein?

Bij WP Brothers bouwen we de beste WordPress websites, ook voor jouw bedrijf in Nieuwegein. We houden rekening met jouw wensen, maar denken ook met je mee. Daarvoor doen we onderzoek naar jouw doelgroep en product. Hierdoor bouwen we een website die echt aansluit bij jouw bedrijf in Nieuwegein. Door goede samenwerking tussen designers, developers en markerteers krijg je bij ons niet alleen een technisch perfecte website, maar ook een website die optimaal geschikt is om jouw product in de markt te zetten.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom kiest Nieuwegein WP Brothers om een website te laten bouwen?

100% maatwerk

Onze experts beginnen met data-onderzoek en onderzoek naar jouw bedrijf in Nieuwegein. Hierdoor kunnen we een website bouwen die perfect aansluit bij je doelgroep.

Doelgericht

Je bedrijf heeft een duidelijk doel. Je website natuurlijk ook. We zorgen voor een match tussen de doelstellingen van je bedrijf en van je website.

Snelheid

Niks zo vervelend als een website die traag laadt. Daarom laat je de website voor jouw bedrijf in Nieuwegein bouwen door WP Brothers. Wij bouwen al jaren stabiele en snelle sites. 

Datagedreven

Wij baseren ons niet op intuïtie, maar op data. Met A/B-testen en andere onderzoeken gaan we tot op de bodem.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Nieuwegein: laat je website bouwen door WP Brothers

We gaan graag net een stapje verder voor jouw bedrijf in Nieuwegein. De professionals van WP Brothers bouwen je website van design en ontwikkeling tot livegang en beheer. We kunnen een volledig nieuwe website voor je bouwen, maar we nemen ook graag een bestaande website onder handen. In beide gevallen maken we gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen én hebben we veel persoonlijke aandacht voor onze klanten. Zo bouwen we de beste WordPress websites in de regio Nieuwegein.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Design

UX

Bij het bouwen van een website beginnen we met het webdesign. We zorgen ervoor dat vormgeving perfect past bij jouw bedrijf in Nieuwegein en bij jouw wensen. Maar bovenal houden we rekening met de wensen van de doelgroep.

Ontwerp

Webontwikkeling

Website bouwen

Wat je wensen ook zijn, onze ontwikkelaars zetten het om in code. Zo maken we websites die technisch perfect zijn: veilig, snel en datagedreven.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Na de livegang

Onderhoud en beheer

Onze service houdt niet op na de livegang. Het beheer en onderhoud van je website rekenen we ook tot onze diensten. We houden je website technisch up-to-date en kunnen de website desgewenst optimaliseren.

Beheer

SEA en social ads

Online Marketing

We gaan verder dan het bouwen van websites. Onze marketingspecialisten gaan aan de slag met de online marketing voor jouw bedrijf in Nieuwegein en grijpen elke online kans aan. 

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

Connections

API's

We bouwen niet alleen je website, we kunnen ook andere systemen van jouw bedrijf in Nieuwegein integreren met je website. Wij syncen webshop, voorraadbeheer, contactgegevens en financiële gegevens moeiteloos met elkaar. Zo heb je minder administratie in jouw bedrijf.

Toon alle mogelijkheden

WP Brothers - regio Nieuwegein

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek