Website bouwen in Moordrecht?

Bij WP Brothers bouwen we de meest optimale website voor jouw bedrijf in Moordrecht. Onze specialisten maken een website die aansluit bij de doelgroep en de huisstijl van jouw bedrijf. De designers, developers en marketeers van WP Brothers staan niet alleen garant voor een technisch perfecte website, maar regelen ook de online marketing voor jouw bedrijf in Moordrecht.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom laat Moordrecht zijn websites bouwen door ons?

100% maatwerk

Onze experts verdiepen zich in jouw bedrijf in Moordrecht. Met kennis van je business goal, doelgroep en product bouwen we een website die uniek is en aansluit bij jouw wensen.

Doelgericht

Een website is niet meer enkel een digitaal visitekaartje. Het is de plek waar conversies plaatsvinden. Daarom vinden wij het belangrijk dat de website van jouw bedrijf in Moordrecht daarop gericht is.

Veiligheid

Je hebt niks aan een fancy website, als hij niet veilig is. Wij bouwen al jaren stabiele en veilige sites. Data en transacties zijn bij ons in goede handen.

SEO

Als we een website bouwen, dan is die uiteraard SEO-proof. Jouw bedrijf uit Moordrecht moet immers goed online vindbaar zijn. 

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Moordrecht: laat je website bouwen door WP Brothers

We zetten graag een stap extra voor een tevreden klant. Bij ons worden verschillende disciplines gecombineerd, van ontwerp en development tot seo en marketing. Hierdoor kunnen we jouw bedrijf in Moordrecht van begin tot eind begeleiden bij nieuwe online stappen. Of je nu een nieuwe website wilt, je oude website wilt verbeteren of hulp nodig hebt bij online marketing, WP Brothers staat voor je klaar. We bouwen de beste websites in de regio Moordrecht! We verdiepen ons  in nieuwe technologische ontwikkelingen én hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

Uniek design

Voor elke website maken we een uniek ontwerp. Zo past het design van je website perfect bij jouw bedrijf in Moordrecht. We verdiepen ons in jouw bedrijf, doelgroep en producten en maken zo de weg vrij naar nieuwe online kansen. 

Ontwerp

Website bouwen

Webontwikkeling

Onze developers denken met je mee om zo de best mogelijke website te bouwen. Wat er ook nodig is voor jouw bedrijf, onze ontwikkelaars weten het in code om te zetten. Heeft jouw bedrijf in Moordrecht een uitdaging voor ze?

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Beheer

Na de livegang

Als je website gebouwd is, kun je de website door ons laten beheren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van je website en kom je niet voor verrassingen te staan.

Beheer

Online Marketing

SEO, SEA, social ads

Wij zijn experts in meer dan het bouwen van websites. Onze marketingspecialisten regelen de online marketing van jouw bedrijf in Moordrecht. SEO, SEA en social ads: het kan allemaal!

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API's

Verbinden

Bij het bouwen van een website, zorgen we ook voor integratie met andere systemen van jouw bedrijf in Moordrecht. Van je CRM tot je voorraad, wij syncen het met elkaar voor meer gebruiksgemak.

Toon alle mogelijkheden

WP Brothers - regio Moordrecht

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02