Website bouwen in Krimpen aan den IJssel?

Website laten bouwen voor jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel? WP Brothers bouwt de beste websites. Na persoonlijk overleg en uitgebreid dataonderzoek gaan we aan de slag met de website voor jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel. Het design en de functionaliteit van je website zal daardoor naadloos aansluiten bij jouw wensen en die van je doelgroep. Maar websites gebouwd door WP Brothers hebben meer te bieden. Ze zijn snel en veilig, conversiegericht en SEO-vriendelijk. Hierdoor bouwen we de meest optimale website voor jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom laat Krimpen aan den IJssel websites bouwen door WP Brothers?

Speciaal voor jouw bedrijf

Wij bouwen onze websites op maat. Bij ons krijg je geen dertien-in-een-dozijnwebsite, maar een speciaal voor jouw bedrijf en doelgroep ontworpen exemplaar. 

Gericht op de doelgroep

De tijd dat je website enkel een digitaal visitekaartje was, is voorbij. Je wilt mensen aantrekken en aanzetten tot acties, of het nu is om producten te kopen of om een whitepaper te downloaden. Daarom is de website die wij bouwen voor jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel is gericht op zoveel mogelijk conversies van de doelgroep.

Snel & veilig

Door onze technische kennis bouwen we een supersnelle website. Laadsnelheid zal op elk device in orde zijn. Ook veiligheid is onder andere via security-by-design goed geregeld. Wel zo noodzakelijk als er ook betalingen via je website lopen.

Datagedreven

We doen grondig onderzoek naar de doelstellingen van jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel en de manier waarop de doelstellingen online het beste bereikt kunnen worden, voordat we aan de slag gaan met het bouwen van de website.

Projecten

Trots op resultaat

Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website. Benieuwd naar onze WordPress projecten?

Projecten waar we trots op zijn

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Waarom bouwt WP Brothers de beste website voor jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel?

WP Brothers bestaat uit een multidisciplinair team van designers tot developers. We combineren onze technische kennis en ervaring om voor jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel tot het beste resultaat te komen. Zo bouwen we de beste  websites in de regio Krimpen aan den IJssel! Maar WP Brothers gaat verder dan de codes. Je wordt als manager in Krimpen aan den IJssel nauw betrokken bij de bouw van je website en kan op elk moment feedback leveren.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

Uniek voor jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel

Voor elke website die we bouwen, maken we een eigen design. Bij ons geen standaard templates, maar een op maat gemaakte website aansluitend bij jouw wensen. We regelen een perfecte aansluiting dus tussen ontwerp en jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel.

Ontwerp

Website bouwen

Ontwikkeling

Als het design af is, gaan onze developers de website bouwen. We bouwen een snelle, veilige en conversiegerichte website voor jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel. Coderen is ons vak!

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API's

Integratie

Wij bouwen niet alleen websites, maar implementeren ook de integratie van andere software van jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel. Een koppeling tussen je contactformulier en je CRM, een koppeling tussen je webshop en je voorraadbeheer. Wat er voor jouw bedrijf ook nodig is, wij regelen het. We gaan tot het uiterste voor een vlekkeloze verbinding en het beste gebruiksgemak.

Toon alle mogelijkheden

Online Marketing

SEA en social ads

De online marketing van je bedrijf in Krimpen aan den IJssel is bij ons in goede handen. Met SEA en social ads verhogen we het bezoekersaantal en de conversiecijfers van je website.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Onderhoud

Na de livegang

Het is belangijk om de website na de livegang goed te onderhouden, bijvoorbeeld door het updaten van API's en plugins. WP Brothers kan je dit beheer van de website uit handen nemen. Onze dienstverlening stopt niet na de livegang! Zo bespaar je tijd en sta je nooit voor vervelende verrassingen.

Beheer

WP Brothers - regio Krimpen aan den IJssel

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw  website en helpt je bedrijf in Krimpen aan den IJssel graag een flinke stap vooruit.

  • Specialisten op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor jou doen?

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02