Website bouwen in Hilversum?

De experts van WP Brothers bouwen de beste WordPress websites, ook voor jouw bedrijf in Hilversum. We verdiepen ons in jouw bedrijf, jouw doelgroep en jouw producten of diensten. Op basis daarvan bouwen we een website op maat die echt aansluit bij jouw bedrijf in Hilversum. Onze designers zorgen voor een consequente huisstijl die je doelgroep zeker aan zal spreken. Ons team van developers regelt vervolgens een technisch perfecte website. Ook onze marketeers kunnen voor je aan de slag gaan om je product of dienst online in de markt te zetten.  Zo bouwen we van A tot Z de website voor jouw bedrijf in Hilversum.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom laat Hilversum zijn websites bouwen door ons?

100% maatwerk

Onze experts verdiepen zich in jouw bedrijf in Hilversum. Met kennis van je doelgroep en product bouwen we een website die aansluit bij jouw wensen.

Doelgericht

Een website is niet meer enkel een digitaal visitekaartje. Het is de plek waar transacties plaats vinden. Daarom vinden wij het belangrijk dat de website van jouw bedrijf in Hilversum gericht is op conversies.

Snelheid

Je hebt niks aan een fancy website, als hij traag laadt. Wij bouwen al jaren stabiele en snelle sites. Je zult geen klanten verliezen, omdat ze te lang moeten wachten.

Datagedreven

Als we een website bouwen, dan kijken we uiteraard naar de resultaten ervan en optimaliseren we de website op basis daarvan. Wij baseren ons niet op intuïtie, maar op data.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Hilversum: laat je website bouwen door WP Brothers

We zetten graag een stap extra voor jouw bedrijf in Hilversum. Ons team van experts begeleidt de ontwikkeling, de livegang en het beheer van jouw website van begin tot eind. Of je nu een nieuwe website wilt, je oude website wilt verbeteren of hulp nodig hebt bij online marketing, WP Brothers staat voor je klaar. We bouwen de beste WordPress websites in de regio Hilversum! We verdiepen ons in nieuwe technologische ontwikkelingen én hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten. Hierdoor is je website niet alleen bij de tijd, maar sluit hij ook goed aan bij jouw wensen.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Design

Uniek ontwerp

Voor elke website gaan onze designers het eerst aan de slag. Zo past de vormgeving van je website perfect bij jouw bedrijf in Hilversum. Hiervoor gebruiken we UX-design en houden we rekening met de wensen van je doelgroep. 

Ontwerp

Webontwikkeling

Website bouwen

Wat er ook nodig is voor jouw bedrijf, onze ontwikkelaars weten het in code om te zetten. Zo bouwen we een website die technisch volledig in orde is. Veilig, snel en datagedreven.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Na de livegang

Beheer

Ook het beheer en onderhoud van je website is bij ons in goede handen. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kom je niet voor verrassingen te staan.

Beheer

Online Marketing

SEO, SEA, social ads

Wij zijn experts in meer dan het bouwen van websites. Onze marketingspecialisten regelen de online marketing van jouw bedrijf in Hilversum en laten geen enkele online kans liggen. SEO, SEA en social ads: het kan allemaal!

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

Verbinden

API-koppelingen

Bij het bouwen van een website, integreren we ook de andere systemen van jouw bedrijf in Hilversum. Wij syncen webshop, voorraadbeheer, contactgegevens en financiële gegevens moeiteloos met elkaar. Dat zorgt voor meer gebruiksgemak en minder administratie in jouw bedrijf.

Toon alle mogelijkheden

WP Brothers - regio Hilversum

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02