Webshop laten maken in Rotterdam?

WP Brothers bouwt jouw webshop! Onze Rotterdamse experts zorgen er door middel van een WooCommerce webshop voor dat voorraadbeheer, verzending, betaling en verkooprapporten worden geautomatiseerd. Zo bespaar jij tijd en kan jouw klant online betalen met directe verzending. WP Brothers garandeert: de meest optimale webshop in Rotterdam en omgeving. 

Kennismaken? 

webshop, easy noise control, website, wordpress brothers

WP Brothers Rotterdam: wij ontwikkelen de beste webshops in de regio Rotterdam.

Op maat gemaakt

Maak een fantastische eerste indruk met een passende webshop. Wij weten hoe er van bezoekers klanten worden gemaakt voor jouw webshop in Rotterdam.

Ontwikkeling webshop

Onze developers met bakken vol ervaring creëren wat jij wilt. Meertalige webshop of lastige gift vouchers? Wij brengen het in orde voor jouw webshop in Rotterdam.

Dashboard en tracking

Onzekerheid over jouw bezoekers? Gissen is niet langer nodig. Wij verhelderen data binnen jouw webshop in Rotterdam!

Vindbaar en snel

Conversiedoelen halen wordt een eitje! Wij zorgen ervoor dat jouw webshop in Rotterdam hoog rankt in de Google zoekresultaten.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Niet lullen, maar poetsen

Rotterdamse expertise voor jouw webshop!

Onze ervaren en enthousiaste design-, development-, en marketingexperts bouwen voor jou de meest optimale webshop van Rotterdam en omgeving. Je wordt door onze Rotterdamse kenners stap-voor-stap meegenomen in het proces van de ontwikkeling van jouw webshop.

easy noice control, website, voorbeelden, wordpress brothers

Design

Hoe jij het wilt

Onze creatieve designers creëren doelgerichte, originele en consistente ontwerpen; van mobile first tot social media.

Design

Development

Resultaatgericht

Onze webdevelopers denken graag met jou mee. Daarnaast ontcijferen wij met liefde alle saaie codes, zodat jij het niet hoeft te doen!

Development

joost & joost, website, wordpress brothers

Whitepaper

Hoe maak je een goede website?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API-koppelingen

Externe platformen eenvoudig gekoppeld

Handige API-koppelingen maken? Onze develop experts bouwen ze graag (RESTs of SOAPS).

Toon alle mogelijkheden

Online Marketing

Conversie staat centraal

Onderscheiden van de concurrenten? Wij regelen het door onze datagedreven aanpak. Onze marketingtoppers staan klaar om jouw webshop er ook op de lange termijn uit te laten springen. 

Online Marketing

zoekvoorbeelden zoekresultaten, mattisson, wordpress brothers

Optimalisatie

Perfectie als doel

Bij ons geldt, kwaliteit boven kwantiteit! Zo behaal en behoud je het meest optimale resultaat. Benieuwd naar wat optimalisatie voor jouw webshop in Rotterdam kan betekenen?

Beheer

Al jouw zorgen uit handen

Kom nooit meer voor verrassingen te staan en bespaar tijd. Laat het beheer aan ons over. Wij regelen het volledige beheer van jouw Rotterdamse webshop!

Beheer

Iets anders?

Wij bouwen ook websites

Wij bouwen niet alleen webshops, maar wij bouwen ook websites. Wil je toch liever een website in plaats van een webshop? Dat is mogelijk!

WPBrothers staat klaar voor jouw behoeften en wensen. Zo zorgen we ervoor dat jouw WordPress website een echte uitblinker is.

Website bouwen Rotterdam

 

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Fullservice WordPress Bureau - Rotterdam

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

  • Gevestigd in Rotterdam en Utrecht
  • Fullservice
  • Persoonlijke en klantgericht
  • Innovatief
  • Snelheid door ervaring

Maak kennis

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek