Website bouwen in Vlaardingen?

WP Brothers bouwt de meest optimale website voor jouw bedrijf in Vlaardingen. Ons team van experts maakt websites die aansluiten bij jouw wensen en die de doelgroep gegarandeerd aanspreken. Onze designers, developers en marketeers zorgen niet alleen voor de techniek, maar hebben ook kijk op de commerciële kant. Wij bouwen een website voor jouw bedrijf in Vlaardingen en kijken daarbij specifiek naar de kansen in de markt. 

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom laat Vlaardingen zijn websites bouwen door ons?

Op maat

We verdiepen ons in het business goal, de doelgroep en de wensen van jouw bedrijf in Vlaardingen. Daardoor bouwen we websites op maat voor elk bedrijf.

Gericht op conversie

Een website is tegenwoordig meer dan een digitaal visitekaartje. Het is de plek waar conversies plaatsvinden. De websites die wij bouwen zal jouw bedrijf in Vlaardingen verder versterken.

Veiligheid

Digitale veiligheid wordt terecht steeds belangrijker. Wij bouwen al jaren stabiele en veilige sites.

SEO-proof

Als we een website bouwen, dan is die uiteraard SEO-vriendelijk. Het is immers belangrijk dat jouw bedrijf in Vlaardingen goed gevonden kan worden via Google.

Projecten waar we trots op zijn

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Niels de Leng - Business Developer

Niels de Leng

Rasechte Rotterdammer gedreven door cijfers met een persoonlijk tintje.
stuur mij een appje bel 030 737 09 02 mail [email protected]
Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Uitgedachte flow

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Vlaardingen: laat je website bouwen door WP Brothers

Ons team van enthousiaste experts zet graag een stap verder voor een tevreden klant. Waarom kies je voor WP Brothers? Wij combineren  verschillende disciplines, zoals ontwerp, development en marketing. Hierdoor bouwen we de beste WordPress websites in de regio Vlaardingen! We verdiepen ons voortdurend in nieuwe technologische ontwikkelingen en hebben veel persoonlijke aandacht voor onze klanten.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

Speciaal voor jouw bedrijf

Voor elke website maken we een uniek ontwerp. Zo past het design van je website perfect bij jouw bedrijf in Vlaardingen. We verdiepen ons in jouw bedrijf, doelgroep en producten of diensten en kijken waar online de kansen liggen voor jou. 

Ontwerp

Website bouwen

Webdevelopment

Om een goede website te bouwen denken onze developers met je mee. Wat er ook passend is voor jouw bedrijf, onze ontwikkelaars weten het in code om te zetten. Heeft jouw bedrijf in Vlaardingen een uitdaging voor ze?

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API's

Koppelingen

Bij het bouwen van een website, zorgen we ook voor integratie met andere systemen van jouw bedrijf in Vlaardingen. Van je CRM tot je voorraad, wij zorgen voor een goede verbinding en het beste gebruiksgemak.

Toon alle mogelijkheden

Online Marketing

Meer dan een website

Wij zijn experts in meer dan het bouwen van websites. We hebben ook specialisten in huis op het gebied van online marketing. SEA en social ads regelen we dus ook voor je!

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Beheer

Onderhoud

Als je website gebouwd is, kun je de website ook volledig door ons laten beheren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van je website en kom je niet voor verrassingen te staan.

Beheer

WP Brothers - regio Vlaardingen

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Lekker snel 06 23447070
Altijd te bereiken via [email protected]
Van 9.00 tot 17.30 030 737 09 02