Website laten bouwen in Breukelen?

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf in Breukelen de beste WordPress website. Ons startpunt daarbij is een uitgebreid data-onderzoek. We kijken naar de prestaties van je bestaande site en online marketing en zoeken naar nieuwe kansen voor jouw bedrijf. Zo ontwerpen we een website die jou maximaal resultaat op zal leveren. Daarom laat je vanuit Breukelen je website bouwen door WP Brothers!

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Wij bouwen de beste websites voor de regio Breukelen

Website op maat

Elk bedrijf is anders en daarom hoort ook elke website anders te zijn. We bouwen voor jouw bedrijf in Breukelen een website op maat.

Doelgroep

WP Brothers bouwt een website die aantrekkelijk is voor de doelgroep en je bezoekers tot actie aanzet.

Snel, sneller, snelst

Laat je de website voor jouw bedrijf in Breukelen bouwen door WP Brothers, dan regelen wij een supersnelle website.

SEO-proof

Natuurlijk hoort jouw website bovenaan te staan in de SERP! Wij regelen het voor je met SEO-content en technische perfectie.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Onze werkwijze

Breukelen: laat je website bouwen door WP Brothers!

Samenwerking is dé kracht achter WP Brothers. Ons multidisciplinair expertteam van designers, developers en marketeers denkt aan elk aspect van jouw website. Dat doen we zowel bij het maken van een nieuwe website als bij het redesignen van een bestaande site. Naast samenwerking zijn jarenlange ervaring, technische expertise en persoonlijke aandacht onze USP's.  Met die ingrediënten bouwen we de beste WordPress websites voor Breukelen en omgeving!

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

UX-design

Bij het ontwerp gaan we uit van de eindgebruiker. Hierdoor past je website niet alleen bij jouw bedrijf, maar sluit hij ook perfect aan bij je doelgroep. 

Ontwerp

Website bouwen

Development

Onze developers weten alles in code om te zetten. Elke functionaliteit die voor jou wenselijk is, kunnen we implementeren. Dat kan via een plug-in, maar we kunnen ook veel in de code verwerken. Dat maakt je website des te veiliger en stabieler.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

We gaan verder...

Beheer en onderhoud

...waar een ander ophoudt. Na de livegang dragen we nog zorg voor je website. We houden de site technisch up-to-date zonder dat je er omkijken naar hebt.

Beheer

Online Marketing

SEO, SEA en social ads

Ook na het bouwen en onderhouden van de website voor jouw bedrijf in Breukelen gaan we nog voor je door. Via de vetste advertentiecampagnes zorgen voor meer bekendheid en omzet voor jouw bedrijf.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API-koppeling

Systemen verbinden

Wil je dat de gegevens van je website automatisch doorstromen naar je voorraadbeheer, financiële gegevens en CRM? Komt voor elkaar! We syncen al je software moeiteloos met elkaar zodat je efficiënter kan werken en al je gegevens altijd up-to-date zijn.

Toon alle mogelijkheden

WP Brothers - regio Breukelen

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02