Website laten bouwen in Bilthoven?

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf in Bilthoven de beste WordPress website. Startpunt daarbij zijn jouw wensen én een uitgebreid data-onderzoek. Samen laten we geen enkele online kans voor jouw bedrijf liggen. Zo bouwen we een website die optimaal aansluit bij de doelstellingen van je bedrijf én bij je doelgroep. Daarom laat je vanuit Bilthoven je website bouwen door WP Brothers!

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Wij bouwen de beste websites voor de regio Bilthoven

Website op maat

Elk bedrijf is anders en daarom moet ook elke website anders zijn. We bouwen voor jouw bedrijf in Bilthoven een website op maat. Geen standaardstemplates, maar een uniek design.

Doelgroep

Uiteraard wil je een website die je bezoekers aanzet tot actie. WP Brothers bouwt daarom een website die aantrekkelijk is voor de doelgroep en die tot hogere conversiecijfers leidt.

Snel, sneller, snelst

Laadt je website niet binnen 3 seconden, dan ben je bezoekers kwijt. Onze technische experts zorgen voor een optimale snelheid. Daarom laat je de website voor jouw bedrijf in Bilthoven bouwen door WP Brothers. 

SEO-proof

Natuurlijk hoort jouw website bovenaan te staan in de SERP! We combineren technische perfectie met SEO-content om daarvoor te zorgen.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Onze werkwijze

Bilthoven: laat je website bouwen door WP Brothers!

Samenwerking is dé kracht achter WP Brothers. Ons multidisciplinair team van designers, developers en marketeers denkt aan elk aspect van jouw website. We kunnen met onze jarenlange ervaring en technische expertise zowel een volledig nieuwe website voor je maken, maar je kunt ons ook inschakelen voor het redesign van een bestaande website. Wat het ook wordt, we bouwen de beste WordPress websites voor Bilthoven en omgeving!

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

UX-design

Bij het ontwerp gaan we uit van de eindgebruiker (User eXperience). Zo garanderen we een perfecte aansluiting met de doelgroep, wat uiteraard goed is voor de conversies.

Ontwerp

Website bouwen

Development

Onze developers weten alles in code om te zetten. Elke functionaliteit die voor jouw business noodzakelijk is, kunnen we implementeren. We kiezen daarbij voor de technisch meest passende manier: van plug-in tot verwerken in de code.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

We gaan verder...

Beheer en onderhoud

Na de livegang is ons werk nog niet gedaan. Het beheren en onderhouden van je website rekenen we ook tot onze diensten. Je website blijft technisch up-to-date zonder dat je er omkijken naar hebt.

Beheer

Online Marketing

SEO, SEA en social ads

Ook na het bouwen en onderhouden van de website voor jouw bedrijf in Bilthoven gaan we nog voor je door. Met de vetste advertentiecampagnes verhogen onze online marketeers je conversiepercentages.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

Koppelen

API

API-koppeling nodig tussen je website en CRM of een ander softwaresysteem? Komt voor elkaar! We syncen al je systemen moeiteloos met elkaar. Zo kun je efficiënter werken.

Toon alle mogelijkheden

WP Brothers - regio Bilthoven

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek