Website bouwen in Berkel en Rodenrijs?

Wil je een website laten bouwen voor jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs? WP Brothers bouwt de beste websites. We onderzoeken de markt en spelen in op kansen voor jouw bedrijf.  Daardoor bouwen we niet alleen websites die technisch goed in elkaar zitten, maar die ook qua design een schot in de roos zijn. We bouwen gegarandeerd de meest optimale website voor jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom laat Berkel en Rodenrijs websites bouwen door WP Brothers?

Ontworpen voor jou

Wij bouwen onze websites op maat. Geen dertien in een dozijn, maar een website speciaal voor jouw bedrijf en doelgroep. We verdiepen ons daarvoor grondig in jouw bedrijf in Ridderkerk, voordat we aan de slag gaan met het bouwen van de website.

Activerend

De tijd dat je website enkel een digitaal visitekaartje was, is voorbij. Je wilt dat je website bezoekers aanzet tot acties. Daarom is de website die wij bouwen voor jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs is gericht op conversies.

Snelheid

Onze technische experts zorgen voor een supersnelle website. Zo hebben je bezoekers de meest optimale beleving en raak je ze niet kwijt omdat je website te traag is.

Datagedreven

Voor we een website bouwen, doen we uitgebreid onderzoek. De data van dit onderzoek gebruiken we om je website te optimaliseren en aan te laten sluiten bij je doelgroep. 

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Waarom bouwt WP Brothers de beste website voor jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs?

WP Brothers bestaat uit een team van experts. Elk heeft zijn eigen discipline van design tot development. Door samen te  werken combineren we al onze technische kennis en ervaring. Zo bouwen we de beste WordPress websites in de regio Berkel en Rodenrijs! Maar WP Brothers gaat verder dan de codes. Je kan bij ons ook rekeningen op veel persoonlijke aandacht. Je wordt als manager in Berkel en Rodenrijs nauw betrokken bij de bouw van je website. Zo voldoet je website zeker aan jouw wensen.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Design

Uniek voor jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs

Voor elke website die we bouwen, zorgen we voor een eigen design. Geen standaard templates, maar een custom made website aansluitend bij jouw bedrijf, doelgroep en product. Met onze website trek je zeker de aandacht van je ideale klant. Een perfecte aansluiting dus tussen ontwerp en jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs.

Ontwerp

Website bouwen

Coderen en ontwikkelen

Na de designfase gaan onze developers aan de slag om je website daadwerkelijk te bouwen. Al je wensen weten we in code om te zetten. We bouwen een snelle, veilige en conversiegerichte website voor jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API's

Koppelen met je systemen

Wij bouwen niet alleen websites, maar kunnen ook zorg dragen voor de integratie van andere software van jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs. Een koppeling tussen je contactformulier en je CRM, een koppeling tussen je webshop en je voorraadbeheer, we maken je administratie makkelijker. Vlekkeloze verbinding en het beste gebruiksgemak waarbij je nooit meer hoeft te schakelen tussen verschillende systemen.

Toon alle mogelijkheden

Marketing

Online adverteren en meer

Websites bouwen kunnen we als de beste. Maar ook de online marketing van je bedrijf in Berkel en Rodenrijs is bij ons in goede handen. Met SEA en social ads trekken we meer bezoekers naar je website en verhogen we de conversiecijfers.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Beheer

Na de lancering is het niet klaar

Een website bouwen is één ding. Maar is ook belangijk om daarna de website goed te onderhouden, bijvoorbeeld door het updaten van API's en plugins. Onderhoud van je website regelt WP Brothers ook voor je. Onze dienstverlening stopt niet na de livegang!

Beheer

WP Brothers - regio Berkel en Rodenrijs

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf in Berkel en Rodenrijs graag een flinke stap vooruit.

  • Specialisten op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor jou doen?

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek