Webshop bouwen in Breukelen?

WP Brothers bouwt de beste WooCommerce webshops voor bedrijven in Breukelen. We gaan voor datagedreven professionele webshops die geautomatiseerd en conversiegericht zijn. Dat betekent onder andere dat je geen omkijken hebt naar processen zoals voorraadbeheer en het maken van verkooprapporten.

Uiteraard houden we rekening met jouw wensen, maar ook met de wensen van jouw doelgroep. Daarom beginnen we met een uitgebreid data-onderzoek naar de online markt en het online zoekgedrag. Zo garanderen we dat we de meest optimale webshop bouwen voor jouw bedrijf in Breukelen.

Kennismaken?

stan en co website, wordpress brothers

Geoptimaliseerde webshops voor Breukelen en omgeving!

Custom made

Onze webshops worden op maat gemaakt, ook voor jouw bedrijf in Breukelen. Alles is dus mogelijk voor jouw professionele webshop.

WooCommerce

Wij hebben uitgebreide ervaring met WordPress en WooCommerce. Meertalige webshop, custom berekeningen of uitdagende coupons? Wij regelen het voor jouw webshop en jouw bedrijf in Breukelen.

Datatracking

Met Google Analytics, HubSpot of Databox geven we je inzicht in je bezoekers en waar ze vandaan komen. We maken data inzichtelijk voor jouw webshop!

SEO

Wij zorgen ervoor dat je webshop uit Breukelen door heel Nederland goed gevonden wordt met een SEO-vriendelijke website! Dan wordt het halen van conversiedoelen steeds makkelijker.

Projecten

Trots op resultaat

Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website. Benieuwd naar onze WordPress projecten?

Projecten waar we trots op zijn

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Onze expertise

Webshop laten bouwen in Breukelen?

Bij WP Brothers zijn alle experts gebundeld. Ieder van ons is een gedreven en enthousiaste professional die je stap-voor-stap meeneemt in het proces van het bouwen van een WooCommerce webshop op maat. Van data-onderzoek tot design en van development tot online marketing! We zorgen samen voor het meest optimale resultaat voor jouw webshop uit Breukelen!

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

User Experience (UX)

De ervaring van de gebruiker (UX) staat bij onze design afdeling voorop. We ontwikkelen jouw huisstijl en voeren die consequent door in website, ads en meer!

Ontwerp

Webshop bouwen

Development

Onze webdevelopers maken efficiënte en toekomstgerichte websites. We denken met je mee, maar zorgen ook ervoor dat je webshop uit Breukelen klaar is voor de toekomst door recente ontwikkelingen in de gaten te houden.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Na de livegang...

Beheer en optimalisatie

WP Brothers is er ook voor jouw webshop en jouw bedrijf in Breukelen na de livegang. We nemen het volledige beheer van je website voor onze rekening. Daardoor bespaar je tijd en kom je nooit voor verrassingen te staan. Ook voor support en optimalisaties staan we voor je klaar.

Beheer

Marketing

Van actie naar conversie

Voor jouw webshop uit Breukelen wil je natuurlijk het beste. Daarom ga je niet alleen voor een technisch perfecte website, maar ook voor kick-ass marketingcampagnes. Onze marketingavonturiers staan al te trappelen om aan de slag te gaan.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

Integratie

API-Koppelingen

Wat als je voorraadbeheer geautomatiseerd is? Wat als je verkooprapporten automatisch aangemaakt worden? Hoeveel tijd zou je dan niet besparen met de administratie van jouw webshop in Breukelen? Dat kan met de API-koppelingen van WP Brothers.

Toon mogelijkheden

Webshop of website?

Wij maken ook websites!

Heb je toch liever een website dan een webshop? Ook dat kan voor jouw bedrijf in Breukelen!

Geïnteresseerd in onze websites die aansluiten op de doelgroep? Klik op de button hieronder.

Website bouwen Breukelen

kantoor, social brothers, wordpress brothers

WP Brothers - regio Breukelen

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WooCommerce webshop voor jouw bedrijf in Breukelen en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress webshop of een webshop die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02