De SEA-specialist van Amersfoort

Welkom bij WP Brothers, de SEA-specialist van Amersfoort. Wij helpen bedrijven die graag meer nieuwe klanten binnenhalen en hogere conversies willen bereiken. Dit doen wij door voor hun de advertentie zo slim mogelijk in te zetten, zodat jij de juiste doelgroep bereikt en hierdoor meer potentiële klanten benadert.

Koffie?

funforest website, a/b test, wordpress brothers

Waarom SEA?

Een snelle en gemakkelijke manier om meer bezoekers en conversies te genereren is het gebruik maken van Search Engine Advertising (SEA). Als je de juiste zoekwoorden gebruikt, kan je de door jou gewenste doelgroep bereiken. Bij SEA kan je zelf het budget bepalen en betaal je slechts als er daadwerkelijk op je advertentie wordt geklikt.

Voordelen

Een snelle bezoekers en conversies te genereren, het is veilig en vertrouwd, je betaald per klik en bereik gemakkelijk jouw doelgroep.

SEA-Bureau

grote resultaten zijn op korte termijn al te bereiken

SEA-bureau

Waarom je moet kiezen voor een SEA-bureau

Als je met jouw bedrijf het meeste uit je advertenties wilt halen dan is het advies om een SEA-bureau in te schakelen. Zij beschikken over SEA-specialisten die door hun kennis en ervaringen weten hoe ze een advertentie effectief moeten opzetten om voor jou het optimale resultaat te bereiken. Doordat zij zich hierop focussen, kan jij je met jouw bedrijf blijven focussen op de core business.

Projecten waar we trots op zijn

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Niels de Leng

Rasechte Rotterdammer gedreven door cijfers met een persoonlijk tintje.
stuur mij een appje bel 030 737 09 02 mail [email protected]
Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

SEO vs SEA

Verschil tussen SEO en SEA

Vaak horen we dat het verschil tussen SEO en SEA nog niet helemaal duidelijk is. Het heeft inderdaad beiden te maken met het verbeteren van jouw positie in zoekmachines, maar bij SEA gebeurt dit door middel van betaalde advertenties en bij SEO gebeurt dit door het optimaliseren van website om zo een hogere positie te bereiken.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Werkwijze

Wat doet een SEA-specialist?

Het werk van een SEA-specialist is zeer veelzijdig. Het opstellen van advertenties is een van de werkzaamheden. Hiervoor wordt eerst een data-onderzoek gedaan waarin wordt onderzocht op welke zoekwoorden er geadverteerd moet worden. Daarnaast houdt een SEA-specialist zich ook bezig met het meten van de resultaten. Zo weten we of de advertenties het gewenste resultaat behalen en kunnen we de advertenties blijven optimaliseren.

Aanpak

Wat is onze aanpak?

Om ervoor te zorgen dat de advertentie zo goed mogelijk aansluiten bij jouw bedrijf, plannen we eerst een kennismakingsgesprek in. Hierin bespreken wij jouw doelen en leren we jouw bedrijf beter kennen. Hierna gaan onze SEA-specialisten aan de slag met het opzetten van de advertenties en zorgen er samen voor dat jij met jouw bedrijf je online doelen gaat behalen.

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Lekker snel 06 23447070
Altijd te bereiken via [email protected]
Van 9.00 tot 17.30 030 737 09 02