PregSpark; een baanbrekend onderzoeksinitiatief gericht op de verbinding tussen de ziekte van Parkinson en zwangerschap.

Pregspark | homepage

PregSpark, the International Registry for Pregnancy and Parkinson’s disease

PregSpark, een baanbrekend onderzoeksinitiatief gericht op de verbinding tussen de ziekte van Parkinson en zwangerschap, had een efficiënt en effectief platform nodig om deelnemers te werven en gegevens te verzamelen. Het ontbrak aan een webplatform dat zowel informatief als gebruiksvriendelijk was, met de flexibiliteit om aan te passen aan veranderende onderzoeksbehoeften. WP Brothers werd ingeschakeld om een website te ontwikkelen op basis van het WordPress CMS, met een specifieke focus op flexibiliteit, gebruiksgemak en aanpasbaarheid.

 

Pregspark.com op verschillende apparaten

Ons stappenplan

Het team van WP Brothers nam een flexibele en gebruikersgerichte aanpak voor het ontwerpen van de nieuwe website. Ze creëerden een op maat gemaakte interface die het gemakkelijk maakt voor bezoekers om meer te leren over het onderzoek, zich aan te melden als deelnemer en hun gegevens in te dienen. Bovendien ontwikkelden ze een eenvoudig te beheren back-end systeem op basis van het WordPress CMS, waardoor het PregSpark-team gemakkelijk inhoud kan bijwerken en de website kan aanpassen naarmate hun behoeften evolueren.

Resultaat

Het resultaat is een sterk verbeterde online aanwezigheid voor PregSpark. De nieuwe website is niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, maar ook uiterst functioneel. Het stelt PregSpark in staat om effectief deelnemers te werven en gegevens te verzamelen voor hun belangrijke onderzoek.

De nieuwe website heeft ook geleid tot een toename van de betrokkenheid van de gebruiker. Door de verbeterde gebruikerservaring en duidelijke call-to-action knoppen, zijn bezoekers nu meer geneigd om zich aan te melden voor het onderzoek en hun gegevens in te dienen.

Pregspark.com - schaalbaarheid en resultaten
Pregspark.com - aanpasbaarheid

Flexibel om aan te passen

Daarnaast is de aanpasbaarheid van de website aanzienlijk verbeterd. Met het nieuwe WordPress CMS kan het PregSpark-team eenvoudig nieuwe pagina's toevoegen, bestaande content bijwerken en de website aanpassen om aan hun veranderende behoeften te voldoen.

Het werk van WP Brothers aan de pregspark.com website toont aan hoe een gespecialiseerd webontwikkelingsteam kan bijdragen aan het succes van een cruciaal onderzoekinitiatief. Door een sterke focus op flexibiliteit, gebruiksgemak en aanpasbaarheid, heeft WP Brothers een platform gecreëerd dat niet alleen voldoet aan de huidige behoeften van PregSpark, maar ook gemakkelijk kan worden aangepast voor toekomstige behoeften.

Jouw bedrijf ook laten groeien?

WP Brothers heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van effectieve, custom WordPress websites die je makkelijk zelf aan kan passen. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij ervoor dat er naast technische perfectie, ook hoge conversies gehaald worden en dat het design van jouw website volledig aansluit bij jouw wensen en doelgroep. Dus, ben je op zoek naar een nieuwe WordPress website óf wil je gewoon even sparren? Neem hieronder contact met ons op!

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek

Steven Ammerlaan

Geboren in Utrecht, gestudeerd in Amsterdam, werkt door het hele land.

Neem contact op met Freek
Altijd te bereiken via
Afspraak inplannen