Samen blijven doorontwikkelen en groeien met FintechOS.

Samen doorontwikkelen en groeien met FintechOS

FintechOS is een grote speler op de Europese fintech-markt. FintechOS is een snel groeiend bedrijf waarbij hun website een essentieel onderdeel is in hun customer journey. Op basis van sprints blijven we deze website continu doorontwikkelen. En dat doen we samen met het hele team. 

Maandelijkse website optimalisatie

Omdat FintechOS snel groeit, komen er regelmatig nieuwe financiële producten bij. Deze producten moeten natuurlijk een plek krijgen op de website, maar ook gevonden worden. Daarnaast breidt FintechOS ook internationaal uit, waardoor er ook in andere landen geleverd moet worden. Social Brothers speelt hierop in door de website continu op maandelijkse basis te verbeteren.

Marketing / Design / Development

Om een groot en groeiend bedrijf als FintechOS te kunnen bieden wat ze nodig hebben, is er een dedicated development team ingericht. Dit team werkt nauw samen met marketing en design. Dankzij deze samenwerking tussen verschillende expertises, kunnen we ontwikkelingen bij zowel FintechOS als op de markt continu in de gaten houden. Zien we veranderingen, kansen of problemen? Dan kunnen we daar direct op inspelen en de website op basis hiervan optimaliseren.

FintechOS - customer journey

Het resultaat

Dankzij maandelijkse optimalisaties van WP Brothers aan de FintechOS website wordt er direct ingespeeld op de ontwikkelingen in de markt. Het resultaat is een dynamische website die in een snel veranderend bedrijf relevant blijft. Zo is deze website een essentieel touchpoint voor de doelgroep geworden. Dat leidt weer tot een verbetering van de customer journey en een groei in het bezoekersaantal. Benieuwd naar de website van FintechOS? Je bekijkt het eindresultaat hier.

Jouw bedrijf ook laten groeien?

WP Brothers heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van effectieve, custom WordPress websites die je makkelijk zelf aan kan passen. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij ervoor dat er naast technische perfectie, ook hoge conversies gehaald worden en dat het design van jouw website volledig aansluit bij jouw wensen en doelgroep. Dus, ben je op zoek naar een nieuwe WordPress website óf wil je gewoon even sparren? Neem hieronder contact met ons op!

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Lekker snel 06 23447070
Altijd te bereiken via [email protected]
Van 9.00 tot 17.30 030 737 09 02

Niels de Leng

Rasechte Rotterdammer gedreven door cijfers met een persoonlijk tintje.

Lekker snel
Altijd te bereiken via
Van 9.00 tot 17.30