Een nieuwe website voor dé extreme touroperator Epique

Epique | Homepage

Een nieuwe website voor dé touroperator voor buitengewone bestemmingen en extremere sporten

Epique is een boutique touroperator die zich richt op buitengewone bestemmingen, kleine groepen en goede organisaties gericht op extreme sporten. Om een professionaliseringsslag te maken wil Epique de website doorontwikkelen en een persoonlijke omgeving creëren waar klanten kunnen inloggen. Het doel is om de website schaalbaar te maken voor de toekomst en deze een frisse en moderne uitstraling te geven. De visuele uitdaging is om de huidige beleving te behouden, maar toch een moderne uitstraling te creëeren. Technisch moeten er een aantal elementen worden toegevoegd: een reserveringsmodule waar mensen offertes kunnen aanvragen en aankopen kunnen doen, een persoonlijke omgeving en een vragenmodule. Allemaal gekoppeld aan het CRM naar keuze én geoptimaliseerd voor SEO. Een flinke update!

Epique website op meerdere devices

Uitdaging

Om de huidige website te vervangen, heeft Epique in samenwerking met WP Brothers een stappenplan opgesteld dat bestaat uit tien stappen. Tijdens de kick-off zullen het concept en de doelstellingen op lange en korte termijn worden besproken. Om vervolgens de technische vertaling te kunnen maken en een definitieve planning op te stellen. Het optionele data-onderzoek zal de kansen en bedreigingen voor Epique in kaart brengen en vanuit deze sessie zal een aanvullende online marketingstrategie worden gerealiseerd.

Oplossing

Om de wensen en uitdagingen van Epique te vertalen naar een tastbaar ontwerp, zal WP Brothers een nieuw design maken voor de website. Het designproces wordt onderverdeeld in twee stappen: wireframing en user interface design. De eerste stap richt zich op de realisatie van een wireframe, dat als technisch skelet van de website dient. Vervolgens wordt met het user interface design gekeken naar een zo prettig mogelijke gebruikservaring op de website.

Huisstijl design website Epique
Homepage Epique groei

Resultaat

Na de ontwerpfase is de website ontwikkeld en de content worden gemigreerd. Dan: testen! De nieuwe website is van voor naar achter getest op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid en waar nodig geüpdatet om het best mogelijke resultaat te behalen. Het resultaat is een vernieuwde, voor SEO geoptimaliseerde website met flink wat nieuwe elementen en een betere gebruikservaring. Gericht op de toekomst. 

Jouw bedrijf ook laten groeien?

WP Brothers heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van effectieve, custom WordPress websites die je makkelijk zelf aan kan passen. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij ervoor dat er naast technische perfectie, ook hoge conversies gehaald worden en dat het design van jouw website volledig aansluit bij jouw wensen en doelgroep. Dus, ben je op zoek naar een nieuwe WordPress website óf wil je gewoon even sparren? Neem hieronder contact met ons op!

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02