De SEO-specialist van Amersfoort

Dus jij wilt beter gevonden worden in de zoekmachines en bent daarom op zoek naar een SEO-specialist in de omgeving Amersfoort? Wat fijn dat je onze website bezoekt. Onze SEO-specialisten met jarenlange ervaring staan klaar om dit voor jou te realiseren. Straks staat jouw website hoger in Google en daardoor heeft jouw website niet alleen meer bezoekers, maar zal het aantal potentiële klanten en partners ook stijgen.

Koffie?

funforest website, a/b test, wordpress brothers

Wat de voordelen van SEO zijn?

Het toepassen van SEO op je website kent vele voordelen voor jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan:

Social Media

Versterken van Social Media activiteiten

Techniek

Verbeteren technische opbouw website

Bezoekers

 Verhogen van het aantal website bezoekers

Naamsbekendheid

Stijging naamsbekendheid en aantal website bezoekers

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

SEO vs SEA

Verschil tussen SEO en SEA

Vaak horen we dat het verschil tussen SEO en SEA nog niet helemaal duidelijk is. Het heeft inderdaad beiden te maken met het verbeteren van jouw positie in zoekmachines, maar bij SEA gebeurt dit door middel van betaalde advertenties en bij SEO gebeurt dit door het optimaliseren van website om zo een hogere positie te bereiken.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Werkwijze

Een SEO-bureau inschakelen?

Bedrijven focussen zich graag alleen op de core business van het bedrijf. Toch vinden ze het belangrijk dat ze beter online vindbaar zijn, maar beschikt niemand binnen het bedrijf over deze kennis. In deze omstandigheden kiezen bedrijven vaak ervoor om deze werkzaamheden uit te besteden.

Aanpak

Onze aanpak

Wij werken altijd met dezelfde aanpak zodat we al onze klanten dezelfde kwaliteit bieden. Eerst plannen we een persoonlijk gesprek in waarin we jou en jouw bedrijf beter leren kennen. Vervolgens gaan we het over jouw online doelen hebben en hoe wij te werk zullen gaan om jouw online doelen te behalen.

Wij houden jou tussentijds uiteraard op de hoogte over het verloop van het (ver)bouwen van de WordPress website. Heb je gedurende het design-proces toch nog aanpassingen. Schroom je niet om die met ons te delen, wij passen dit graag aan. We zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02