Wil je een WordPress website in Ridderkerk laten bouwen?

Voor jouw bedrijf heb je uiteraard een website nodig. Wij, WordPress Brothers, doen dat voor elk bedrijf in Ridderkerk. Onze websites zijn modern, aantrekkelijk voor de doelgroep en full responsive. Wil jij dat ook voor de WordPress website van jouw bedrijf in Ridderkerk? Kom dan een keertje langs voor koffie. We kunnen je bestaande WordPress website vernieuwen, maar ook een volledig nieuwe website voor je ontwikkelen.

Koffie?

klimpark, website, wordpress brothers

Hoe gaat WP Brothers te werk?

We beginnen met een goed gesprek en een bakje koffie. Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste optie voor jouw website. We kijken naar de kansen en mogelijkheden van jouw bedrijf in Ridderkerk en zorgen ervoor dat de nieuwe website jouw klanten aan zal spreken. Dat doen we met de nieuwste technologie en met een modern design. Uiteraard word je betrokken bij het hele proces. We houden je op de hoogte over de nieuwe WordPress website, maar je hebt ook de mogelijkheid om aanpassingen door te geven, zelfs tijdens het designproces.  Zo bouwen wij de meest optimale WordPress website voor jouw bedrijf in Ridderkerk.

 

Wat levert WordPress Brothers voor Ridderkerk?

Een WordPress website van WP Brothers spreekt de doelgroep van jouw bedrijf goed aan. We bieden het volgende:

Ontwerp

WP Brothers ontwikkelt een modern en aantrekkelijk design. Zo is de online omgeving voor jouw bedrijf uit Ridderkerk bij de tijd en effectief.

Zoekmachinevriendelijk

Een website werkt pas, als hij gevonden wordt. Daarom zorgen we voor SEO-vriendelijke websites, die hoog in de zoekresultaten staan.

Doelgericht

Een website is pas effectief als ze je doelgroep goed aanspreekt. Daarom kijken we altijd naar de beste manier om dit te doen.

Full responsive

WP Brothers bouwt een website die op elk apparaat naar behoren werkt. Ook op tablets en smartphones! Mobile first is ons specialisme.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

Wij zijn WP Brothers

Laten we ons eerst voorstellen. Wij zijn WP Brothers. We maken WordPress websites in de omgeving van Ridderkerk. Ons team bestaat uit experts op het gebied van webontwikkeling. Met onze technische kennis zorgen wij voor de beste WordPress websites! Ontwerp, vormgeving en ontwikkeling van je WordPress website is bij ons in goede handen.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Webdevelopment

WP Brothers maakt de beste WordPress websites voor Ridderkerk

Onze webdevelopers zijn effectief, maar ook creatief. Daardoor zijn de op maat gemaakte websites van WP Brothers meer dan alleen een digitaal visitekaartje van jouw bedrijf uit Ridderkerk. Wij leveren snel en zijn flexibel. We gaan daarbij verder dan alleen de codes: we zorgen voor design dat bij de doelgroep in de smaak valt.

 

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Kwaliteit

Wat kan je van WordPress Brothers verwachten in Ridderkerk ?

We zetten de voordelen van onze WordPress websites voor je op een rijtje. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten:

Simpel te bedienen

Uiteraard wil je je website zelf kunnen aanpassen en aanvullen. Onze WordPress websites zijn eenvoudig te bedienen en maken dit daardoor mogelijk.

Plugins

Doordat we werken met WordPress kunnen we de website met veel plugins uitbreiden. Zo kun je altijd extra functionaliteiten aan jouw website toevoegen.

Zoekmachinevriendelijk

Onze websites zijn SEO-vriendelijk. Zo komt jouw bedrijf makkelijk bovenaan in Google. Dat is wel zo handig!

Te koppelen

WordPress is een open systeem. Daardoor kan WordPress zich snel ontwikkelen en is je website te koppelen aan de technieken van de toekomst.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek