Een WordPress website in Moordrecht laten bouwen?

Je website is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Het is belangijk dat je website modern is qua techniek en qua design. Natuurlijk moet je website ook de doelgroep goed aanspreken. WP Brothers maakt WordPress websites in Moordrecht en omgeving. Wij ontwerpen moderne mobile first websites. We kunnen een verouderde website voor je vernieuwen, maar we kunnen ook een volledig nieuwe website voor je ontwikkelen, bijvoorbeeld voor je nieuwe bedrijf in Moordrecht.

Koffie?

klimpark, website, wordpress brothers

De werkwijze van WP Brothers

Wij luisteren naar jouw wensen en kijken wat het beste past bij jouw bedrijf in Moordrecht. Wij zorgen ervoor dat je WordPress website optimaal aansluit bij jou, bij jouw product en bij jouw doelgroep. We maken hiervoor gebruik van de nieuwste technologie. Daarnaast zorgen we ook voor een modern design. We betrekken jou als manager bij dit hele proces. Jij blijft op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het ontwerp van jouw website en je kunt altijd wijzigingen doorgeven, ook op het laatste moment.

Wat kun je in Moordrecht verwachten van WP Brothers?

Onze websites maken gebruik van de nieuwste technologie, hebben een modern design en zijn full responsive.

Design

Met ons design kun je jouw bedrijf in Moordrecht op de kaart zetten. We maken een moderne en aantrekkelijke website.

Vindbaar

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is essentieel voor je website. Wij zorgen ervoor dat jouw website bovenaan in Google komt te staan.

Doelgericht

Het doel van je website is het aanspreken van de doelgroep om zo de conversies te verhogen. Door uitgebreid overleg en onderzoek bouwen wij de meest efficiënte website op dit gebied.

Mobile first

Meer en meer gebruiken mensen de smartphone om website en webshops te bezoeken. Het is dus belangrijk dat je website op elk apparaat werkt. Wij zorgen daarvoor!

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

WordPress Brothers is er voor Moordrecht

WP Brothers maakt de beste WordPress websites voor Moordrecht en omgeving. Ons team van development-experts heeft een uitgebreide technische kennis. Onze designers zorgen vervolgens voor een perfecte afwerking. Zo krijgt jouw bedrijf in Moordrecht de mooiste WordPress website.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Webontwikkeling

WordPress Brothers ontwikkelt voor Moordrecht

Onze webontwikkelaars zorgen voor effectieve en creatieve websites. We maken de website op maat voor jouw bedrijf. Daarbij gaan we verder dan de code. We zorgen voor een website die klaar is voor de toekomst. Daarnaast werken we ook snel en flexibel.

 

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Kwaliteit

Waarom kiezen voor WordPress voor jouw bedrijf in Moordrecht?

Dit zijn de voordelen van de WordPress websites van WP Brothers:

Gebruiksvriendelijk

Je wilt zelf je website makkelijk aan kunnen vullen of aan kunnen passen. Dat kan met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress.

Flexibel

WordPress is een flexibel CMS. Het is namelijk uit te breiden met verschillende plugins. Zo kun je allerlei extra functionaliteiten toevoegen aan je website.

SEO-proof

WordPress is een SEO-vriendelijk systeem. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat jouw website bovenaan in Google staat.

Klaar voor de toekomst

Doordat WordPress een open systeem is, kun je websites makkelijk koppelen aan de technieken van de toekomst.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek