Website bouwen in Schiedam?

WP Brothers beschikt over de specialisten om een website te bouwen voor jouw bedrijf in Schiedam. We maken custom made websites die je makkelijk zelf aan kunt passen, bijvoorbeeld om een extra dienst toe te voegen. Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers zorgt niet alleen voor een technisch perfecte website, maar ook voor hoge conversiecijfers. Wij bouwen een website voor jouw bedrijf in Schiedam die volledig aansluit bij jouw bedrijf.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom in Schiedam je website laten bouwen door ons?

Passend bij jouw bedrijf

We gaan uit van de doelstellingen, doelgroep en wensen van jouw bedrijf in Schiedam. Zo is de website die we bouwen precies op maat voor jouw bedrijf.

Gericht op de doelgroep

Waarom een website bouwen als die niet gericht is op de doelgroep? Onze marketingspecialisten gaan aan de slag om jouw bedrijf in Schiedam verder te versterken.

Veilig en snel

Een goede website is veilig en snel op elk device. Daarom bouwen wij goede en stabiele websites. 

SEO-proof

Als we een website bouwen, houden we ook altijd rekening met SEO. Zo wordt je Schiedamse bedrijf goed gevonden!

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Schiedam: laat je website bouwen door WP Brothers

Ons team bestaat uit enthousiaste experts die graag een extra stap zetten voor een tevreden klant. Wij bouwen voor jouw bedrijf in Schiedam een custom made WordPress website. Waarom kies je voor WP Brothers? Wij combineren ontwerp, development en marketing en bouwen daarmee de beste WordPress websites in de regio Schiedam! Hiervoor gebruiken we onze uitgebreide technische kennis en jarenlange ervaring. We verdiepen ons voortdurend in nieuwe technologische ontwikkelingen, maar ook in het bedrijf van onze klanten.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

Passend bij jou

Een ontwerp dat perfect aansluit bij je bedrijf in Schiedam én bij je doelgroep? Wij ontwerpen en bouwen de website voor jou. Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom verdiepen we ons in de opdrachtgever en kijken we waar kansen liggen voor jouw bedrijf. We bouwen zowel websites als webshops.

Ontwerp

Website bouwen

Coderen en ontwikkelen

Onze webdevelopers denken met je mee als ze een website voor jou bouwen. Welke wensen je ook hebt, onze ontwikkelaars weten het in code om te zetten. Heeft jouw bedrijf in Schiedam een uitdaging voor ze?

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

Koppelingen

API's, API's, API's

Als we een website bouwen, integreren we die meteen met andere systemen van jouw Schiedamse bedrijf. Van je webshop tot je CRM, wij verbinden alles met elkaar voor het meest optimale gebruiksgemak.

Toon alle mogelijkheden

Online Marketing

Meer dan een website

Wij zijn experts in meer dan alleen het bouwen van websites. We hebben ook specialisten in huis op het gebied van online marketing. SEA en social ads zijn bij onze marketeers in goede handen. 

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Beheer

Een website is nooit af

Nadat we de website voor jouw bedrijf in Schiedam gebouwd hebben, kunnen we de website ook volledig voor je beheren. Zo ben je zelf geen tijd kwijt aan het onderhoud van je website en kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Beheer

WP Brothers - regio Schiedam

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek