Webshop bouwen in Bilthoven?

WP Brothers bouwt professionele WooCommerce webshops in Bilthoven. Datagedreven, geautomatiseerd en conversiegericht zijn onze kernpunten voor jouw webshop. Jouw webshop in Bilthoven wordt gecreëerd op basis van jouw wensen en behoeften, maar we kijken ook naar je doelgroep en de markt. Daarom beginnen we voor jouw webshop altijd met een uitgebreid data-onderzoek om de online kansen van jouw bedrijf in Bilthoven in beeld te brengen.

Kennismaken?

stan en co website, wordpress brothers

Geoptimaliseerde webshops voor Bilthoven en omgeving!

Op maat gemaakt

Al onze WooCommerce webshops zijn op maat gemaakt. Zoek je een webshop speciaal gemaakt voor jouw doelstellingen en de doelgroep van jouw bedrijf in Bilthoven? Kom naar WP Brothers.

Conversiegerichte aanpak

WP Brothers zorgt voor meer aankopen binnen jouw webshop met een design gericht op conversies. Zo kan jouw webshop in Bilthoven optimaal draaien!

Stay Safe

WP Brothers bouwt veilige WooCommerce webshops die up-to-date worden gehouden. Zo ben jij verzekerd van een webshop zonder bugs en je klanten van een veilige betaling.

Goed gevonden worden

Natuurlijk wil je dat je webshop uit Bilthoven goed online gevonden kan worden. Daarom besteden we aandacht aan zowel de technische SEO als de onpage en offpage SEO.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Onze vaardigheden

Webshop laten bouwen in Bilthoven door WP Brothers!

Onze designers, developers en marketeers hebben de technische en commerciële kennis om de meest optimale webshop te maken voor jouw bedrijf in Bilthoven. Van een meertalige webshop tot automatische koppelingen met het voorraadbeheer: wij regelen het voor je.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

User Experience (UX)

Wil je dat jouw bedrijf uit Bilthoven opvalt? Dat kan met onze custom made webshops! Onze UX designers gaan graag voor je aan de slag en vergeten daarbij uiteraard ook jouw doelgroep niet. De klant is immers koning!

Ontwerp

Webshop bouwen

Effectief Development

Ons developers zorgen voor een technisch perfecte website. Ze gaan daarbij verder dan de codes. Ze denken met je mee om de meest optimale webshop voor jouw bedrijf in Bilthoven te ontwikkelen.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Veiligheid

Onderhoud en beheer

Laat het onderhoud en beheer over aan WP Brothers. Hierbij zorgen wij ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is en veilig is. Dat wil je toch zeker voor jouw webshop in Bilthoven?

Beheer

Ads en meer

Online Marketing 

Onze aanpak is conversiegericht en data-gedreven. Wij hebben experts op het gebied van online marketing in dienst met jarenlange ervaring. Samen werken we aan campagnes voor SEA en socials om nog meer conversies voor jouw webshop uit Bilthoven binnen te halen.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API

API-Koppelingen

API-koppelingen zorgen ervoor dat twee applicaties met elkaar kunnen communiceren. Dat maakt de administratie, de verkoop en het voorraadbeheer van jouw webshop en bedrijf in Bilthoven wel zo makkelijk.

Toon mogelijkheden

Webshop of website?

Wij maken ook websites!

Heb je toch liever een website dan een webshop? Wij maken ook effectieve custom WordPress websites. Die kun je vanuit jouw bedrijf in Bilthoven makkelijk zelf aanpassen, want WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Geïnteresseerd in onze websites die aansluiten op de doelgroep? Klik op de button hieronder.

Website bouwen Bilthoven

kantoor, social brothers, wordpress brothers

WP Brothers - regio Bilthoven

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WooCommerce webshop en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress webshop of een webshop die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek