Hoe onderscheid je je in de dynamische wereld van corporate finance?

lindenaar website, screenshot, wordpress brothers

Doel van de website van Lindenaar

Lindenaar is een corporate finance boutique en biedt een alternatief voor de financiële afdelingen van banken en verzekeraars. Lindenaar vroeg ons om een website die deze missie vertaalt.

Lindenaar adviseert verschillende partijen en dat vraagt om een website die laat zien wat ze kunnen. De website was verouderd, waardoor de transacties en cases niet meer aansloten bij wat Lindenaar doet. De vraag was een nieuwe website die technisch gemakkelijk aan te passen is, in meerdere talen. Tevens hebben onze designers een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld.  Deze huisstijl sluit perfect aan bij de corporate finance boutique en trekt de jonge doelgroep aan voor hun werken bij pagina. Het is een zeer dynamische website. Dat is perfect om op te vallen tussen de concurrenten.

h1, h2, opbouw, wordpress brothers

Analyse van het vraagstuk

Lindenaar is dus een corporate finance bedrijf. Het is een uitdaging je te onderscheiden in deze wereld. Er zijn nou eenmaal ontzettend veel grote bedrijven die al naam hebben gemaakt. De website van Lindenaar had als doel om een soort 'wow effect' te creëren. Dat betekent echt iets anders laten zien dan normaal, zodat ze het toffere kleinere broertje van die grote big four bedrijven kunnen zijn.

Het creëren van een 'wow effect'

Daarnaast is Lindenaar een bedrijf dat gespecialiseerd is. Ze weten ontzettend veel, maar opvallen was echter het probleem. Dit hebben we met succes opgelost. De website is nu makkelijk up to date te houden en blijft bovenaan staan in Google. Omdat de klant met internationale spelers zaken doet, is de website meertalig ingericht. We hebben rond de tafel gezeten met Lindenaar. Hieruit werd duidelijk met wat voor soort bedrijf we  te maken hadden. Dat hielp bij het ontwerpen van de huisstijl. Onze developers bouwen de website in WordPress. Dat maakt het voor de klant makkelijk om in de toekomst aanpassingen te verrichten. Zo is de website future proof. 

lindenaar website, wordpress brothers

Het resultaat

We hebben tijdens het proces vooral veel gefocust op frontend. De website moest een perfect visitekaartje worden, dat de aandacht trekt en krijgt.  Tegelijkertijd moet de website ook genoeg ruimte overlaten om te laten zien dat Lindenaar specialist is. Zij weten in veel gevallen meer dan hun grotere concurrenten. Het doel was voornamelijk om de website op te laten vallen. We hebben daarom een verbazend interactieve site gemaakt. Het project is met succes afgerond.

Niels de Leng - Business Developer

Niels de Leng

Rasechte Rotterdammer gedreven door cijfers met een persoonlijk tintje.

Lekker snel
Altijd te bereiken via
Van 9.00 tot 17.30