Jament focust zich op de empowerment van vrouwen om hun eigen seksualiteit te ontdekken. Deze visie samen met de classy look en feel zijn doorvertaald naar een supersnelle nieuwe webshop.

Homepage Jament

Een compleet nieuwe website met bijpassende merkidentiteit voor Jament

Iedereen heeft wel zijn of haar fantasieën, toch? Bij onze partner Jament kunnen al die fantasieën werkelijkheid worden. Zij geloven in een wereld waar vrouwen echt de tijd vrijmaken voor hun intieme moment. Met een gepassioneerd team aan vrouwelijke adviseurs draagt Jament bij aan jouw sensuele ontdekkingstocht. We hebben een langdurige samenwerking met Jament waarbij we allround opdrachten op gebied van online marketing, website development en design voor hen uitvoeren.

In deze case

  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Facts & figures
Homepage Jament - meerdere apparaten

Uitdaging

Aangezien wij allround opdrachten voor Jament uitvoeren zijn er meerdere uitdagingen binnen dit project te identificeren. Een van de uitdagingen ligt in het creëren van een responsive design met een classy’ look & feel. Om een geheel kloppend plaatje ontwikkelen die past bij de merkidentiteit van Jament, is er bij het design gewerkt vanuit het content oogpunt. Jament bevindt zich in een al verzadigde markt, waardoor de focus ligt op het identificeren en visueel vertaalbaar maken van de unique selling points.

Daarnaast ligt de focus op ontwikkelen van een ultieme mobiele ervaring van de website. De doelgroep van Jament zit voornamelijk op mobiel, daarom kreeg de ontwikkeling van een perfecte gebruikerservaring op dit apparaat de prioriteit.

Jament biedt een grote diversiteit aan erotische producten aan op hun website. De volgende uitdaging ligt dan ook in het duidelijk en toch representatief weergeven van deze producten.

'Shero' staat centraal

Oplossing

Voor Jament hebben wij een passende merkidentiteit ontwikkeld waarbij ‘Shero’ centraal staat. Zoals Jament met hun slogan al aangeeft, ‘Alles voor haar plezier‘, focust het bedrijf zich op de vrouwelijke doelgroep. Ze willen de doelgroep empoweren om hun eigen seksualiteit te ontdekken. Deze visie samen met de classy look en feel zijn doorvertaald naar de designs op de website. 

Filtering systeem menu - Jament

De website structuur is gebaseerd op data vanuit de digitale marketing. We hebben een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd om populaire termen in de markt te identificeren. De meest populaire termen zijn vervolgens gebruikt in de ontwikkeling van een slim filerings menu. Deze fasset based filtering maakt het mogelijk om op producttype, kleur, prijs en maat te selecteren. Daarnaast is het ook mogelijk om op materiaal en vibratie niveau te filteren. Het zoekwoorden onderzoek is ook gebruikt om kansen in de markt te herkennen en hierop in te spelen om zo een unieke marktpositie voor Jament te verwezenlijken. 

Verder, hebben wij op de website verschillende API koppelingen met logistieke en administratieve partners ingebouwd. Jament is hierdoor in staat om zowel in Nederland als België producten te leveren. De productvoorraad is gesynchroniseerd via Channable, API-koppelingen zorgen voor een verbinding met logistieke partners zoals Bol.com en Google Shopping. Als resultaat worden de voorraad niveaus multichannel geüpdatet.

Page speed jament website

Facts & figures

  • Geheel nieuw ontwikkelde huisstijl 
  • Website Speed Performance onder 1,5 sec
  • > 3.300 producten op de website  

Jouw bedrijf ook laten groeien?

WP Brothers heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van effectieve, custom WordPress websites die je makkelijk zelf aan kan passen. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij ervoor dat er naast technische perfectie, ook hoge conversies gehaald worden en dat het design van jouw website volledig aansluit bij jouw wensen en doelgroep. Dus, ben je op zoek naar een nieuwe WordPress website óf wil je gewoon even sparren? Neem hieronder contact met ons op!

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Lekker snel 06 23447070
Altijd te bereiken via [email protected]
Van 9.00 tot 17.30 030 737 09 02