Een digital magazine voor de mobiliteitsbranche. Upload gemakkelijk het laatste nieuws op onze aanpasbare WordPress website.

greenlight website, wpbrothers

Greenlight, de manier om kennis te delen.

Inleiding

Het managementteam van ARN (voorheen Auto Recycling Nederland) staat elke dag weer voor een grote uitdaging: hoe zorgen we dat de kennis over Auto Recycling zich verspreid in Nederland en de rest van Europa? Om deze kennis te verspreiden heeft WP Brothers voor ARN een contentplatform ontwikkeld met als enige doel om content te verspreiden over Auto Recycling aan de verschillende stakeholders.

Greenlight case

Fijn om te lezen

Greenlight.nl is een informatieplatform voor de mobiliteitsbranche: een digital magazine. Professionals binnen de autobranche worden op de hoogte gehouden van alles wat er in de wereld van recycling gaande is. Dit doet de redactie van ARN via interviews, reportages en infographics. Wat deze nieuwswebsite zo interessant maakt is de doelgroep: het is speciaal geschreven voor stakeholders in de mobiliteitsbranche. Elk nieuwsgenre, of dit nou een interview of een reportage is, is op een andere manier ingericht. Op deze manier blijft de leesbaarheid per genre optimaal. 

 

Makkelijk beheren

Voor de redactie is de website zo ingericht dat het ontzettend simpel is om content te plaatsen op de platformen. Nieuwe artikelen van het digital magazine, zoals reportages en interviews, kunnen dus met gemak toegevoegd worden en goed verspreid worden over de verschillende kanalen.

Meetbaar resultaat

Een website als Greenlight heeft alleen bestaansrecht wanneer de resultaten te meten zijn. Daarom hebben wij een volledig data-layer toegevoegd aan de website.  Hiermee kan de managementinformatie makkelijk uit het platform gehaald kan worden. Wil je meer weten over Greenlight? Bekijk dan de website.

Niels de Leng - Business Developer

Niels de Leng

Rasechte Rotterdammer gedreven door cijfers met een persoonlijk tintje.

Lekker snel
Altijd te bereiken via
Van 9.00 tot 17.30