Een volledige rebranding én een nieuwe positionering voor Be IT. Zo deden we dat.

Homepage Be IT

Volledige rebranding én een nieuwe positionering voor Be IT

Be IT is de detacheringsorganisatie voor gemotiveerde, talentvolle Azure en Microsoft 365 professionals. Ervaren specialisten die dagelijks zorgen voor advies, ontwerp en beheer van de infrastructuren van hun opdrachtgevers. Met een frisse blik op jouw IT en focus op het heden en de toekomst. Met een nieuwe WordPress website kan Be IT de verbinding tussen mens en IT nog beter maken.

Website Be IT op meerdere devices

Uitdaging

Be IT (voorheen Xiphos Staffing) wilde een volledige rebranding en nieuwe positionering. Voor hen was het nog aftasten hoe het bedrijf naar voren moest komen en hoe zij zichzelf precies wilden gaan uiten. Dit had natuurlijk ook gevolgen voor de keuzes rondom de website: welke componenten zijn vet om te hebben en wat past bij Be IT? Een mooie uitdaging voor onze designers dus.

Oplossing

Met korte lijntjes tussen ons designteam en de huisstijlontwerper van Be IT zijn we aan de slag gegaan. Van de sfeer van Be IT als werkgever hebben we een visuele vertaalslag gemaakt naar de website. Belangrijk hiervoor was zorgen van eenheid in de stijl op basis van de styleguide van Be IT én het zetten van de kaders: wat kan er wel en niet gerealiseerd worden. Zo hebben we in korte tijd een website met een open en frisse look neer kunnen zetten, perfect passend bij Be IT.

Huisstijl design website Be IT
Homepage Be IT groei

Facts en figures

  • Vier maanden tussen data-onderzoek en livegang,
  • Ook voor zusterbedrijf SCALE IT verzorgen we de online marketing,
  • Een maand na livegang wisten kandidaten en klanten Be IT al online te vinden.

Jouw bedrijf ook laten groeien?

WP Brothers heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van effectieve, custom WordPress websites die je makkelijk zelf aan kan passen. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij ervoor dat er naast technische perfectie, ook hoge conversies gehaald worden en dat het design van jouw website volledig aansluit bij jouw wensen en doelgroep. Dus, ben je op zoek naar een nieuwe WordPress website óf wil je gewoon even sparren? Neem hieronder contact met ons op!

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Lekker snel 06 23447070
Altijd te bereiken via [email protected]
Van 9.00 tot 17.30 030 737 09 02
Niels de Leng - Business Developer

Niels de Leng

Rasechte Rotterdammer gedreven door cijfers met een persoonlijk tintje.

Lekker snel
Altijd te bereiken via
Van 9.00 tot 17.30