Een visueel sterke website, die de relatief jonge doelgroep aanspreekt.

Doel van de website van Bridges

Zoals Bridges terecht opmerkt, is vastgoed overal om ons heen. Bewust of onbewust speelt vastgoed voor veel partijen een belangrijke rol.

Bridges vertaalt deze rol door te begrijpen dat een gebouw meer is dan alleen een kantoor of woning. Het is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen waargemaakt. Het is het doel van Bridges om deze plekken te creëren door de wensen van hun gebruikers centraal te stellen. Het was onze taak om deze missie te vertalen naar een visueel sterke website, die de relatief jonge doelgroep aanspreekt. Dankzij de dynamiek op de website is het een perfecte website geworden die Bridges laat opvallen tussen de concurrenten.

Analyse van het probleem

De website van Bridges is meer dan alleen een visueel visitekaartje geworden. Tijdens het ontwerpen en bouwen van de website hebben we rekening gehouden met de customer journey. Waar letten bezoekers op wanneer ze naar de website gaan?

Meer dan een visueel visitekaartje

De website is overzichtelijk en clean, maar toch dynamisch en beweegt mee met de weg die de bezoeker aflegt. Bridges is een vastgoedbedrijf en de uitdaging was dan ook de organisatie te laten opvallen door de bezoeker echt iets anders te laten zien dan normaal.

Het bedrijf is gevestigd in een chic pand aan de Maliebaan in Utrecht. Ze besteden ontzettend veel aandacht aan details en hun missie ademt door in de inrichting van het kantoor. Dit hebben wij vertaalt in hun digitale visitekaartje. Bridges is creatief en heeft veel verbeeldingskracht. Deze elementen zijn in het design van de website meegenomen.

 

Het resultaat

De website van Bridges diende een bron van inspiratie te zijn. De website is daarnaast ook goed vindbaar. Er is daarom ook zeker aandacht gegeven aan SEO, waardoor de website zo hoog mogelijk in Google te vinden is. Dit biedt kansen ten opzichte van de concurrenten. 

Tijdens het proces is er veel aandacht gegeven aan de frontend. Dat maakt het resultaat tot het perfecte visitekaartje voor een real estate agency aan de Maliebaan in Utrecht. Bridges is jong en heeft durf en dat laat de website zien.

Niels de Leng - Business Developer

Niels de Leng

Rasechte Rotterdammer gedreven door cijfers met een persoonlijk tintje.

Lekker snel
Altijd te bereiken via
Van 9.00 tot 17.30