Zoekend naar een Adwords-specialist in Amersfoort

Ben je opzoek naar specialist in de omgeving Amersfoort met kennis van Adwords? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ons Adwords-bureau bestaat uit specialisten die weten hoe ze een campagne moeten inrichten om een zo hoog mogelijk conversie te behalen.

Koffie?

funforest website, a/b test, wordpress brothers

Wat zijn de voordelen van Google Adwords?

Het toepassen van Google Adwords biedt verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

Direct resultaat

Direct resultaat en meetbaar in Google Analytics

Doelgroep

Zelf de doelgroep targeten

Budget

Het budget kunnen bepalen

Remarketing

Perfect voor remarketing

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Waarom Adwords

Waarom je Google Adwords moet gebruiken

Als je met jouw bedrijf meer klanten wil bereiken, dan is het raadzaam om gebruik te maken van Google Adwords campagnes. Deze advertenties zorgen ervoor dat klanten worden doorverwezen naar jouw website. Bij Google Adwords moet je alleen betalen wanneer de klant daadwerkelijk op jouw advertenties heeft geklikt.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Inhuren

Een Google Adwords-bedrijf inhuren

Een bedrijf streeft altijd naar het beste resultaat, vandaar dat veel bedrijven kiezen om een Adwords-bedrijf in te schakelen. Hierdoor hoeft een bedrijf niemand in dienst te nemen die hierin gespecialiseerd is en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Het bedrijf kan zich dan op de core-business blijven focussen.

Taken

Taken van een Google Adwords-specialist

Iemand die gespecialiseerd is in Google-Adwords houdt zich bezig met het opstellen van verschillende soorten advertenties. Wanneer je met jouw advertentie namelijk bovenaan in de zoekresultaten wil verschijnen, dan die je de juiste zoekwoorden in je advertentie te laten terugkomen. Hiervoor dient eerst een zoekwoordonderzoek te worden uitgevoerd. Maar wil je bijvoorbeeld jouw product aan de doelgroep aanbieden via een remarketing campagne, dan is het belangrijk om te weten via welk platform je dit wilt doen. Kies je bijvoorbeeld voor Google Shopping of kies je voor een advertentie voor een YouTube video.

 

Daarnaast zijn wij ook constant bezig het meten van de resultaten. Zo zorgen we ervoor dat we de advertenties continu blijven optimaliseren zodat jij het meeste waar voor je geld krijgt. Wij kunnen door het meten van de resultaten precies zien hoeveel conversies een advertentie oplevert. Op die manier kunnen wij bepalen hoe we het beschikbare budget het beste kunnen inzetten.

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Jong en innovatief

De Google Adwords-specialist van Amersfoort

Ons team bestaat uit jonge en innovatieve Adwords-specialisten, die zich bezighouden met het opzetten en het meten van advertenties om zo de optimale conversie te bereiken.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02