WP Brothers

Is jouw website al digitaal toegankelijk?

Maak je website klaar voor de toekomst met digitale toegankelijkheid!

Vanaf juni 2025 moeten alle websites en apps voldoen aan de WCAG-richtlijnen voor digitale toegankelijkheid. Dit betekent dat jouw website toegankelijk moet zijn voor iedereen, inclusief mensen met een functiebeperking. Geen idee waar je moet beginnen? Vraag onze gratis quickscan aan voor concreet advies óf neem even contact op.

Quickscan aanvragen

Quickscan digitale toegankelijkheid - beschrijving

Kies voor digitoegankelijkheid

Dit zijn slechts een paar van de voordelen!

Wettelijke plicht

Vanaf juni 2025 moeten alle websites en apps voldoen aan de WCAG-richtlijnen. Deze richtlijnen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat websites toegankelijk zijn voor iedereen.

Klanttevredenheid

Een toegankelijke website biedt een betere gebruikerservaring voor iedereen. Waarom? Een toegankelijke website stelt de gebruiker echt centraal en is vaak eenvoudiger te navigeren en duidelijker.

 

Betere vindbaarheid

SEO-waarde neemt toe door gestructureerde en toegankelijke webpagina's. Zoekmachines zoals geven de voorkeur aan websites die gemakkelijk te begrijpen zijn.

Groter bereik

25% van de Nederlanders heeft moeite met het navigeren op ontoegankelijke websites. Door je website toegankelijk te maken, vergroot je je doelgroep aanzienlijk en creëer je kansen!

Projecten waar we trots op zijn

Dit is de oplossing

Om een website toegankelijk te maken, werken onze designers en developers vanuit vier basisprincipes.

  1. Waarneembaar: de informatie is te consumeren door iedereen. Bijvoorbeeld door alternatieve teksten voor afbeeldingen en ondertiteling in video's.
  2. Bedienbaar: de navigatie en componenten zijn door iedereen te bedienen. Dus zowel met een toetsenbord als met een muis.
  3. Begrijpelijk: alle informatie is duidelijk en begrijpelijk. Dus eenvoudige taal, voorspelbare navigatie en hulp bij het invullen van formulieren.
  4. Robuust: de website werkt op iedere browsers en elk type apparaten. Ook op schermlezers en assistieve technologieën.

Is jouw website al toegankelijk? Doe de quickscan en ontdek het!

Quickscan aanvragen

Quickscan digitale toegankelijkheid - hierarchie

Onze expertises

 

 

Websites

Onze custom ontworpen WordPress websites zorgen ervoor dat ze opvallen bij de doelgroep. Elke website is uniek en dat begrijpen wij als geen ander.

Webshops

Wij bouwen geavanceerde webshops op maat. We ontwikkelen de gehele webomgeving. Webshop beginnen of een flinke boost geven aan je e-commerce platform? Klik om te zien wat wij kunnen.

Werken bij’s

Ook zoveel moeite met de juiste kandidaten aanspreken met jouw vacatures? Wij maken de Werken bij-website die de juiste doelgroep aanspreekt en de beste kandidaten aantrekt.

Koppelingen

Verwerk jij nog steeds handmatig je boekingen en reserveringen in een CRM-systeem? Met onze API-koppelingen is dat niet meer nodig.

WordPress development

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

  • Gevestigd in Utrecht en Amsterdam
  • Fullservice
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Wij gaan verder dan alleen de code
  • Klantgericht

 

WordPress website laten maken Amsterdam

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9
Freek Stoevelaar

Freek

stuur mij een appje bel 0620066195 mail [email protected]
Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.