Gefeliciteerd WordPress!

27 mei 2023 wordt WordPress 20 jaar! Een mooi moment om even terug te blikken en het verhaal achter dit wereldberoemde CMS te ontdekken. Bij WP Brothers zijn we vanzelfsprekend enthousiast over deze mijlpaal en willen we graag met jou delen waarom WordPress zo belangrijk voor ons is.
WordPress 20 jaar

Er was eens

Lang geleden, in 2003, ontstond WordPress als een bescheiden platform voor bloggers. Inmiddels heeft het een metamorfose ondergaan die zijn weerga niet kent en is het uitgegroeid tot een krachtpatser met een enorme veelzijdigheid en ongekende mogelijkheden. Van persoonlijke blogs tot grootschalige zakelijke websites en webshops, WordPress kan het allemaal! Bij WP Brothers weten we maar al te goed hoe waardevol dit platform is. Deze veelzijdigheid stelt ons in staat om prachtige, functionele en gebruiksvriendelijke websites te creëren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Alles is mogelijk

Maar er is meer! Een van de grootste troeven van WordPress is de laagdrempeligheid. Technische kennis is geen vereiste. Iedereen kan ermee aan de slag en dat is briljant! Zo kunnen onze klanten moeiteloos hun eigen websites beheren en ze up-to-date houden.

Ook fijn WordPress is een open source platform. Dat betekent dat het voortdurend in ontwikkeling is, dankzij een zeer betrokken community van developers en gebruikers van over de hele wereld. Samen tillen zij WordPress naar een hoger niveau en zorgen ze ervoor dat het altijd voldoet aan de veranderende behoeften van gebruikers.

Ja, echt alles

Een breed scala aan thema's, plug-ins en extensies zorgen er voor dat jij jouw website volledig naar wens aanpassen en uitbreiden. Voor ons is dat als een gigantische speeltuin waarin we de meest waanzinnige creaties kunnen bouwen voor onze klanten. Als experts benutten we deze flexibiliteit om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluit op de wensen en behoeften van onze klanten. Maar ook jij kan met WordPress aan de gang om een eenvoudige, maar goed werkende website op te zetten. En dat is de charme. 

Gefeliciteerd!

Tot slot een toast! Vanuit het hele team willen wij WordPress van harte feliciteren met zijn fantastische 20-jarige bestaan! Bedankt WordPress, voor de kansen die je ons hebt geboden om de meest uiteenlopende websites te bouwen. We blijven fan en heffen het glas op de volgende 20 jaar van WordPress. Op naar de beste online resultaten! 

Whitepaper

Hoe maak je een goede website?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden